Banner Teambuilding 

bedrijfsuitje/teambuilding

Zoekt u een goede invulling voor een bedrijfsuitje of een sessie teambuilding, dan biedt Atelier Kunstbreak een bijzonder geschikt alternatief! Een unieke workshop, waarbij de invulling in nauw overleg en met een hoge mate van eigen inbreng kan worden gerealiseerd. Enkele afdelingen van het SFG ziekenhuis, de Rabobank, gemeente Lansingerland, het zwembad, kapsalon Carla en andere gingen u voor.

Teambuilding

In overleg wordt de inhoud van de workshop bepaald. Dit kunnen schilderworkshops zijn, waar alle deelnemers individueel een werkstuk maken, maar ook teambuildingsactiviteiten, waarbij er groepswerkstukken worden gemaakt.
Fotografieworkshops en edelsmeden behoren ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om er een lekker hapje (buffetvorm) bij te regelen. Alles in overleg.
Beschikbare dagdelen:
- in en om het weekend: vrijdagavonden/ zaterdagen en zondagen.
- tijdens de schoolvakanties zijn er ook andere dagdelen mogelijk.  

Teambuilding

Enkele ervaringen van deelnemers:
'Ik heb enorm genoten van de avond en ben verbaasd over het mooie werk wat me met z'n allen hebben neergezet. Hoop dat de foto's op je site anderen mag enthousiast mag maken om ook eens bij jou een workshop te komen volgen!‘
‘Ik kijk terug op een hele leuke en ontspannen avond, de late tijd was ik alweer vergeten hihi! Hartelijke dank.‘
‘Wat een geweldige avond was het! Genoten van je inspiratie en hoe je dit allemaal hebt voorbereid en uitgevoerd. Dank je wel!‘
‘Je hebt ons erg verwend met de workshop, je hebt er veel werk van gemaakt en ons eindresultaat mag er zijn. Dank voor je inspiratie!‘  

WIJ KOMEN NAAR U TOE!

Omdat KunstBreak slecht 18 personen de ruimte kan geven, is er nog een andere mogelijkheid:
Wij komen naar ú toe: workshop op locatie.

Een van de activiteit van Atelier Kunstbreak is een workshop op locatie. Een aantal bedrijven en instellingen hebben al van deze bijzondere vorm van teambuilding gebruik gemaakt.

Een van de organisaties, die met een groep van circa 40 medewerkers aan een dergelijke workshop heeft deelgenomen, is Sportfondsen Lansingerland, zwembad De Windas. Vera van Welzenis, manager van dit Bergschenhoekse bedrijf, heeft het meedoen aan deze bijeenkomst als verrassend en uitdagend ervaren. Zij zegt hierover: “Ik zocht voor onze medewerkers naar een andere vorm van teambuilding. Vooral niet het geijkte gebeuren. Deze workshop werd een verfrissende, creatieve happening waaraan alle medewerkers met veel plezier hebben deelgenomen. Opvallend waren vooral het toegankelijke karakter, de professionele begeleiding en de no-nonsense benadering van het onderwerp kunst an sich. Alles droeg bij aan een veilige en open sfeer. Het eindproduct van onze artistieke inspanningen, een geschilderd kunstwerk, was zonder meer verrassend en heeft nu een prominente plaats binnen ons bedrijf”.

Kortom, zoekt u ook iets totaal anders voor een bedrijfsuitje of een sessie teambuilding, dan biedt Atelier Kunstbreak een bijzonder, geschikt en betaalbare alternatief! Een unieke workshop binnen uw eigen organisatie, waarbij de invulling in nauw overleg en met een hoge mate van eigen inbreng kan worden gerealiseerd.

workshop zwembad

 

Wij denken graag met u mee!
Voor informatie kunt u zich wenden tot Marijke Wessel, te bereiken onder nummer 06-207 63 679, of mail info@kunstbreak.nl.