banner

Projecten

PROJECTEN DOOR KUNSTBREAK

Op de dagbesteding van de Oudelandse Hof is een heuse schilderclub opgericht met de naam: Karel Appel. Of een nog betere naam: “schilderclub Apél”. Dit naar een idee van een van de deelnemers! De eerste activiteiten zijn goed bevallen en we kijken alweer uit naar de volgende bijeenkomsten. Zo 1x per maand zullen we met de schilderclub bijeen komen. Maar het is niet perse nodig om actief te zijn, er worden namelijk ook gesprekken over kunst georganiseerd zodat ook bezoekers die niet direct actief aan de slag gaan bij de schilderclub betrokken zijn.


Op de PWA (basisschool in Rodenrijs) verzorgt Kunstbreak een heleboel kunstlessen rondom het thema geschiedenis. Er zullen grotschilderingen, reuze printplaten maar ook kastelen en een museumzaal vol met attributen uit het oude Egypte verrijzen in de school. Daarnaast kan het zomaar zijn dat je opeens oog in oog staat met een Griek of een Romein, of... iemand uit de Franse Pruikentijd.  


September 2018 draaide Kunstbreak weer volop mee met een project op de Wilgenhoek in Berkel: 'Weet wie je bent, ontdek je talent' voor groep 5 en 6. In samenwerking met Jays Place, Theater Vlammen, de bibliotheek en Kunstbreak rondom het thema Annie M.G. Schmidt, deden de kinderen vier kennismakingsworkshops: literatuur (een rap schrijven), theater, beeldend en muziek. Daarna mochten zij één van de disciplines uitkiezen om een verdiepingsworkshop te volgen. Alle onderdelen van de workshops kwamen samen in de afsluiting. Dit was een optocht naar het Annie M.G. Schmidt park. Tijdens de wandeling kwamen alle talenten aan bod!

Wilgenhoek september 2018

Wilgenhoek september 2018
foto

Projecten die worden verzorgd door Kunstbreak worden op maat gemaakt voor scholen, buurthuizen, festivals, themafeesten en andere speciale gelegenheden. Hieronder enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

project spiraalST. FRANCISCUS GASTHUIS AFD. ORTHOPEADIE

Een dag met alle collega’s in het teken van een spiraal als symbool voor (weer kunnen) bewegen. Ieder maakte een eigen schilderij als onderdeel van het geheel. Het resultaat is te bewonderen op de afdeling in het ziekenhuis.

 

 

Wij komen naar u toe!
Voor een personeelsuitje/teambuildingsworkshop, kijk onder personeelsuitje.
Voor informatie kunt u zich wenden tot Marijke Wessel, te bereiken onder nummer 06-207 63 679, of mail info@kunstbreak.nl.