banner

basisschool

Voor de basisschool zijn er diverse mogelijkheden voor projecten en gastlessen. Verschillende thema's van groep 4 tot groep 8. In overleg kunnen wij een project of een gastles samenstellen die aansluit bij de lopende projecten van de groep. Bekijk hier alle mogelijkheden voor de verschillende groepen. Neem contact op voor verdere invulling.


Geschiedenis en beeldende vorming gaan hand in hand!
Samen met de leerkrachten van basisschool PWA in Berkel en Rodenrijs heeft Kunstbreak een schoolbreed vakoverstijgend project gedraaid. Voor alle groepen was er een speciale creatieve gastles, welke aansloot bij de geschiedenislessen. De foto’s geven hiervan een leuke indruk. 

project kb

Op de basisschool de Regenboogschool in Bergschenhoek hielden ze een kunstproject en wij waren ook van de partij.
In groep 7 en in groep 8 was gekozen voor de kunstenaar PICASSO! Dus gingen we daar aan de slag met 3D koppen van karton. Maar dan natuurlijk wel in de stijl van PICASSO.
En in groep 5 wisten de kinderen alles van de Spaanse kunstenaar Miro. En dus gingen we daar tekenen op de manier van Miro, gewoon zonder plan gaan beginnen! Wilt u ook eens een gastles vanuit atelier Kunstbreak? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. We maken graag lessen op maat.
Foto's van het Picasso project op de Regenboogschool:

Regenboogschool

Regenboogschool

Regenboogschool

Regenboogschool


Voor de tweede keer werd er een project op de Wilgenhoek gedraaid rondom het thema Weet wie je bent ken je talent!

Kroezebetje bij de Wilgenhoek Kroezebetje bij de Wilgenhoek