agenda banner

nieuws & agenda

Het laatste nieuws lees je op deze bladzijde.


Agenda: bij Kunstbreak is altijd iets te doen! Ga naar het cursusoverzicht.


Weet je dat KunstBreak ook buiten de deur actief is?
Kijk op Projecten om te zien wat er buiten KunsBreak gebeurt!


Zaterdag 21 maart 16:00 uur 
De JONGEREN organiseren een tentoonstelling van hun werk. Speciaal voor deze tentoonstelling hebben zij allemaal en werk gemaakt rondom het thema COVER ART. Daarnaast is er ook vrij werk van hen te zien in allerlei technieken en formaten.
Met deze tentoonstelling en hun activiteiten er omheen hopen zij geld op te halen voor de ROPARUN! Tijdens de opening is er een hapje en een drankje en organiseren zij een inloop workshop Acrylic pouring (aanmelden hoeft niet). Dit alles tegen een kleine vergoeding. De opbrengst gaat volledig naar de ROPARUN. Ook zal er een loterij zijn waarbij u o.a. kans maakt op een waardebon van Kunstbreak. Al met al een goede reden om eens te komen kijken op zaterdag 21 maart!  Bekijk de poster.


Steeds nieuwe workshops!

Kijk ook onder workshops wat er te doen is. Er worden zeer regelmatig nieuwe workshops gepland. Leuk om kennis te maken met technieken of voor kortere tijd bezig te zijn met kunst!


Van Atten biedt korting bij inlijsten

Van Atten, gevestigd aan het Emmapark 110 in Pijnacker. Voor meer informatie kunt u bellen met 015 – 369 2992 en vraag naar Theo van de Bulk.
Het is nu ook mogelijk om in Berkel en Rodenrijs bij van Atten een lijst te bestellen.