banner

galerie

Kunstbreak heeft een diversiteit aan cursussen, docenten, kunstenaars en cursisten. In deze galerie kunt u een indruk krijgen van de tekeningen en schilderijen die door cursisten zijn gemaakt.

Neem eens een kijkje in de galeries van al het mooie werk dat gemaakt wordt bij KunstBreak.

Naar de volwassenengalerie
Klik op de zwaan om naar de volwassenen galerie te gaan.

Naar de kindergalerie
Klik op de hond om naar de kindergalerie te gaan.

Naar de jongerengalerie

Klik op de zwanen om naar de jongerengalerie te gaan.

Oproep aan alle cursisten van Kunstbreak

Ben jij trots op je kunstwerk en zou je het graag willen laten zien aan anderen? Dat kan! Kunstbreak nodigt alle cursisten uit om hun werk te delen op onze website. De werken zullen te zien zijn in de nieuwe “cursistengalerie”, waarvan de inhoud periodiek vernieuwd wordt. Lijkt je dit leuk, dan hoef je alleen maar te mailen! Stuur een goede, scherpe foto van je werk (niet kleiner dan 500px) naar info@mirjamkleywegt.nl onder vermelding van je naam en de cursus die je volgt. Vertel iets over de techniek en het verhaal achter jouw kunstwerk.

Met het inleveren geef je Kunstbreak toestemming om je werk op de website te plaatsen. Jouw kunstwerk kan dan, samen met dat van anderen te bewonderen zijn op de website. Wij hopen op veel inzendingen, zodat we een mooi beeld kunnen geven van wat er zoal gemaakt wordt bij kunstbreak. Pak deze kans en doe mee, inspireer anderen en laat je inspireren!  

We streven ernaar om deze galerie van tijd tot tijd te vernieuwen, dus lever jouw werk aan en houdt de galerie in de gaten.